Dentalni centar Dvojković

U dvije moderno opremljene ordinacije nudimo usluge iz svih područja stomatologije, a pri tome koristimo vrhunsku stomatološku opremu.

Kontaktirajte nas
Najbolji stomatolog u Zagrebu

Upoznajte naš tim

Stručno i ljubazno osoblje ordinacije uz pozitivnu atmosferu pruža Vam i vrhunsku stomatološku uslugu.

mr. sc. Dragutin Dvojković
mr. sc. Dragutin Dvojkovićdr. med. dent.
Rođen 1968. godine u Vukovaru, završio Stomatološki fakultet u Zagrebu i Poslijediplomski specijalistički studij u Zagrebu. Član je Hrvatske komore dentalne medicine i Hrvatskog društva za estetsku stomatologiju. Stalno pohađa tečajeve trajnog usavršavanja te prati najnovija dostignuća i nove tehnologije u području stomatologije.
Marija Garašić Dvojković
Marija Garašić Dvojkovićdr. med. dent.
Završila Stomatološki fakultet u Zagrebu. Redovito se usavršava na raznim stručnim kongresima i tečajevima u području konzervative i estetske stomatologije te prevencije i pravovremene edukacije.
Iva Harmicar
Iva Harmicardr.med.dent.
Rođena je 06.05.1991. u Kutini. Osnovnu i srednju školu završila u Kutini. 2010. Godine upisuje stomatološki fakultet u Zagrebu. Doktorica Iva se našem timu pridružuje 2016. Godine. Vrijedna, marljiva komunikativna i staložena osoba, stalno se usavršava u području estetske stomatologije i endodoncije.
Ivana Juratović
Ivana Juratovićzubna asistentica
Rođena je 1986. godine u Zagrebu, gdje završava osnovnu i srednju medicinsku školu. Komunikativna i marljiva osoba, motivirana za rad i daljnje usavršavanje.

Stomatološka ordinacija u centru grada Zagreba

Ordinacija je utemeljena davne 1968. godine kada je Vlatko Dvojković otvorio privatnu stomatološku ordinaciju u Vukovaru. Nakon višegodišnjeg rada u Vukovaru seli s obitelji u Zagreb gdje otvara ordinaciju u Novom Zagrebu.

Nekoliko godina nakon toga seli ordinaciju na današnju lokaciju gdje ordinacija radi pod njegovim imenom do 2009. godine, a od tada ordinacija se vodi pod imenom sina Dragutina Dvojkovića.

Rezervirajte termin

Stomatološka ordinacija u Samoboru (Galgovo)

2019.godine otvarmo drugu ordinaciju koja se nalazi u Galgovu, a vodi ju doktorica Marija Garašić Dvojković. Obje ordinacije su opremljene najmodernijom opremom i konstantno se ulaže u nove tehnologije te koristimo najkvalitetnije materijale.

Specijalizirani smo za estetsku stomatologiju, implantologiju, endodonciju te protetiku. Uz vrhunski tim stručnjaka i ugodnu atmosferu svaki pacijent dobiva potpuni individualni pristup te zdravi i lijep osmijeh….

Zatražite upis
Izjave zadovoljnih pacijenata

Izjave zadovoljnih pacijenata

U ordinaciji dr. Dvojkovića osjeća se obiteljska atmosfera i velika profesionalnost.

Goran Grgić
Davor Pavuna

I meni je dr. Dvojković potpuno bezbolno usadio implantat, sada se bolje osjećam i spontanije medijski djelujem. WebFacebook

Davor Pavuna
Reći da se veselim svakom odlasku zubaru bila bi laž ali dr. Dvojkoviću uvijek idem sa povjerenjem.
Saša Šekoranja
Stomatolog hzzo ugovor

UPIS NOVIH PACIJENATA PREKO HZZO UGOVORA

Dentalni centar Dvojković od 2012. godine ima potpisan ugovor sa Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje, a trenutno upisujemo nove pacijente preko HZZO ugovora.

Zatražite upis preko HZZO ugovora

Obratite nam se sa povjerenjem

Ispunite online obrazac i dogovorite termin za konzultacije ili pregled. Kontaktirat ćemo Vas najkasnije idući radni dan i ponuditi prvi slobodni termin koji Vam najviše odgovara.


npr. RTG / ortopan

Upis pacijenata za ostvarivanje prava putem HZZO-a

Uvjeti korištenja