Zubni rendgen

Za potrebe precizne dijagnostike koristimo moderni dentalni rendgen.

Kontaktirajte nas
Zubni rendgen

RTG – rendgen zuba

Precizna dijagnostika i liječenje zuba na temelju dobivene slike.

Zubni rendgen

Minimalno zračenje, mogućnost povećavanja detalja, pojačavanje kontrasta i koloriranje struktura, nema čekanja za izradu snimke.

Rezervirajte termin

Odgovori na učestalo postavljana pitanja

Digitalna tehnologija omogućila je znatno smanjenje štetnog zračenja (i do 90%), pa su postupci snimanja za pacijenta i osoblje postali puno sigurniji. Implant studio Dvojković redovito provodi strogu kontrolu uređaja kako bi svi pacijenti i osoblje bili sigurni od neželjenog zračenja.
Ortopan predstavlja panoramsku sliku svih zuba obje čeljusti i temeljna je radiološka snimka bez koje se ne počinju stomatološki terapijski postupci.

Na zagriznoj slici na gornjoj polovici rtg filma vide se krunice zuba u gornjoj čeljusti, a na donjoj polovici krunice zuba u donjoj vilici. Iz ove slike moguće je otkriti karijes i zubni kamenac na teško dostupnim mjestima.

Imate pitanja?

Izjave zadovoljnih pacijenata

Davor Pavuna

I meni je dr. Dvojković potpuno bezbolno usadio implantat, sada se bolje osjećam i spontanije medijski djelujem. WebFacebook

Davor Pavuna
Reći da se veselim svakom odlasku zubaru bila bi laž ali dr. Dvojkoviću uvijek idem sa povjerenjem.
Saša Šekoranja
Stomatolog hzzo ugovor

UPIS NOVIH PACIJENATA PREKO HZZO UGOVORA

Dentalni centar Dvojković od 2012. godine ima potpisan ugovor sa Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje, a trenutno upisujemo nove pacijente preko HZZO ugovora.

Zatražite upis preko HZZO ugovora

Obratite nam se sa povjerenjem

Ispunite online obrazac i dogovorite termin za konzultacije ili pregled. Kontaktirat ćemo Vas najkasnije idući radni dan i ponuditi prvi slobodni termin koji Vam najviše odgovara.


npr. RTG / ortopan

Uvjeti korištenja