Stomatološka ordinacija Zagreb

Dentalni centar Dvojković temelji se na obiteljskoj tradiciji dentalne medicine već više od pola stoljeća!

Saznajte više

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak13:00 – 21:00
Utorak08:00 – 16:00
Srijeda13:00 – 21:00
Četvrtak13:00 – 21:00
Petak08:00 – 16:00

 01 4826 560

Najbolji stomatolog u Zagrebu

Upoznajte naš tim

Stručno i ljubazno osoblje ordinacije uz pozitivnu atmosferu pruža Vam i vrhunsku stomatološku uslugu.

mr. sc. Dragutin Dvojković
mr. sc. Dragutin Dvojkovićdr. med. dent.
Rođen 1968. godine u Vukovaru, završio Stomatološki fakultet u Zagrebu i Poslijediplomski specijalistički studij u Zagrebu. Član je Hrvatske komore dentalne medicine i Hrvatskog društva za estetsku stomatologiju. Stalno pohađa tečajeve trajnog usavršavanja te prati najnovija dostignuća i nove tehnologije u području stomatologije.
Marija Garašić Dvojković
Marija Garašić Dvojkovićdr. med. dent.
Završila Stomatološki fakultet u Zagrebu. Redovito se usavršava na raznim stručnim kongresima i tečajevima u području konzervative i estetske stomatologije te prevencije i pravovremene edukacije.
Lucija Kolega
Lucija Kolegadr.med.dent.
Rođena je 1993. u Zadru. Osnovnu školu i gimnaziju završava u Benkovcu, te 2011. upisuje Stomatološki fakultet u Zagrebu. Svih šest godina studija dobitnica je stipendije za izvrsnost Sveučilišta u Zagrebu koja se dodjeljuje najuspješnijim studentima. Dio našeg tima postala je 2020. godine. Područja interesa su joj restaurativna dentalna medicina, protetika, te posebno CAD-CAM tehnologija.
Iva Harmicar
Iva Harmicardr.med.dent.
Rođena je 06.05.1991. u Kutini. Osnovnu i srednju školu završila u Kutini. 2010. godine upisuje Stomatološki fakultet u Zagrebu. Doktorica Iva se našem timu pridružuje 2016. godine. Vrijedna, marljiva, komunikativna i staložena osoba, stalno se usavršava u području estetske stomatologije i endodoncije.
Nikolina Čarić
Nikolina Čarićdr.med.dent.
2019.g našem timu pridružuje se doktorica Nikolina. Nakon završenog studija Dentalne medicine na Medicinskom fakultetu u Splitu svoju put započinje u jednom dentalnom studiju u centru Zagreba gdje stječe iskustvo iz estetske stomatologije te organizacije rada. Svoj rad i napredak usmjerava u restorativnu stomatologiju, endodonciju te protetiku. Osim stručnosti doktoricu krasi strpljenje, nasmijanost te otvorenost prema pacijentima.
Ivana Juratović
Ivana Juratovićzubna asistentica
Rođena je 1986. godine u Zagrebu, gdje završava osnovnu i srednju medicinsku školu. Komunikativna i marljiva osoba, motivirana za rad i daljnje usavršavanje.
Nives Katičić
Nives Katičićzubna asistentica
Rođena je 2000. u Zagrebu. Odrasla je u Vukovaru,te srednju školu za dentalnog tehničara završila u Pregradi. Prekvalificirana dentalna asistentica puna strpljenja i motivacije za napredovanjem.

Stomatološka ordinacija u centru grada Zagreba

Ordinacija je utemeljena 1968. godine kad je Vlatko Dvojković otvorio privatnu stomatološku ordinaciju u Vukovaru. Nakon višegodišnjeg rada u Vukovaru seli s obitelji u Zagreb gdje otvara ordinaciju u Novom Zagrebu.
Nekoliko godina nakon toga seli ordinaciju na današnju lokaciju u centru Zareba gdje ordinacija radi pod njegovim imenom do 2009. godine, a od 2009. godine ordinacija se vodi pod imenom sina Dragutina Dvojkovića.

Rezervirajte termin

Stomatološka ordinacija u Samoboru (Galgovo)

Našu dugogodišnju tradiciju pružanja stomatoloških usluga, od 2018. godine nudimo na još jednoj lokaciji u novoj i moderno opremljenoj stomatološkoj ordinaciji.

Zatražite upis

Izjave zadovoljnih pacijenata

Davor Pavuna

I meni je dr. Dvojković potpuno bezbolno usadio implantat, sada se bolje osjećam i spontanije medijski djelujem. WebFacebook

Davor Pavuna
Reći da se veselim svakom odlasku zubaru bila bi laž ali dr. Dvojkoviću uvijek idem sa povjerenjem.
Saša Šekoranja
Stomatolog hzzo ugovor

UPIS NOVIH PACIJENATA PREKO HZZO UGOVORA

Dentalni centar Dvojković od 2012. godine ima potpisan ugovor sa Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje, a trenutno upisujemo nove pacijente preko HZZO ugovora.

Zatražite upis preko HZZO ugovora

Obratite nam se sa povjerenjem

Ispunite online obrazac i dogovorite termin za konzultacije ili pregled. Kontaktirat ćemo Vas najkasnije idući radni dan i ponuditi prvi slobodni termin koji Vam najviše odgovara.


npr. RTG / ortopan

Uvjeti korištenja