Stomatološka ordinacija Samobor

Dentalni centar Dvojković otvorio je vrata nove vrhunski opremljene zubne ordinacije u Galgovu!

Saznajte više

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak14:00 – 21:00
Utorak08:00 – 16:00
Srijeda14:00 – 21:00
Četvrtak14:00 – 21:00
Petak08:00 – 16:00

 01 3382 503

Najbolji stomatolog u Zagrebu

Upoznajte naš tim

Stručno i ljubazno osoblje ordinacije uz pozitivnu atmosferu pruža Vam i vrhunsku stomatološku uslugu.

mr. sc. Dragutin Dvojković
mr. sc. Dragutin Dvojkovićdr. med. dent.
Rođen 1968. godine u Vukovaru, završio Stomatološki fakultet u Zagrebu i Poslijediplomski specijalistički studij u Zagrebu. Član je Hrvatske komore dentalne medicine i Hrvatskog društva za estetsku stomatologiju. Stalno pohađa tečajeve trajnog usavršavanja te prati najnovija dostignuća i nove tehnologije u području stomatologije.
Marija Garašić Dvojković
Marija Garašić Dvojkovićdr. med. dent.
Završila Stomatološki fakultet u Zagrebu. Redovito se usavršava na raznim stručnim kongresima i tečajevima u području konzervative i estetske stomatologije te prevencije i pravovremene edukacije.
Lucija Kolega
Lucija Kolegadr.med.dent.
Rođena je 1993. u Zadru. Osnovnu školu i gimnaziju završava u Benkovcu, te 2011. upisuje Stomatološki fakultet u Zagrebu. Svih šest godina studija dobitnica je stipendije za izvrsnost Sveučilišta u Zagrebu koja se dodjeljuje najuspješnijim studentima. Dio našeg tima postala je 2020. godine. Područja interesa su joj restaurativna dentalna medicina, protetika, te posebno CAD-CAM tehnologija.
Iva Harmicar
Iva Harmicardr.med.dent.
Rođena je 06.05.1991. u Kutini. Osnovnu i srednju školu završila u Kutini. 2010. godine upisuje Stomatološki fakultet u Zagrebu. Doktorica Iva se našem timu pridružuje 2016. godine. Vrijedna, marljiva, komunikativna i staložena osoba, stalno se usavršava u području estetske stomatologije i endodoncije.
Nikolina Čarić
Nikolina Čarićdr.med.dent.
2019.g našem timu pridružuje se doktorica Nikolina. Nakon završenog studija Dentalne medicine na Medicinskom fakultetu u Splitu svoju put započinje u jednom dentalnom studiju u centru Zagreba gdje stječe iskustvo iz estetske stomatologije te organizacije rada. Svoj rad i napredak usmjerava u restorativnu stomatologiju, endodonciju te protetiku. Osim stručnosti doktoricu krasi strpljenje, nasmijanost te otvorenost prema pacijentima.
Ivana Juratović
Ivana Juratovićzubna asistentica
Rođena je 1986. godine u Zagrebu, gdje završava osnovnu i srednju medicinsku školu. Komunikativna i marljiva osoba, motivirana za rad i daljnje usavršavanje.
Nives Katičić
Nives Katičićzubna asistentica
Rođena je 2000. u Zagrebu. Odrasla je u Vukovaru,te srednju školu za dentalnog tehničara završila u Pregradi. Prekvalificirana dentalna asistentica puna strpljenja i motivacije za napredovanjem.

Stomatološka ordinacija u Samoboru (Galgovo)

Marija Garašić Dvojković dr.med.dent. otvorila je novu i vrhunski opremljenu zubnu ordinaciju u Galgovu. Do sada je radila sa suprugom u centru Zagreba u Medulićevoj ulici, a sada će određene dane raditi i u našem mjestu.

U ordinaciji se nalaze dvije stomatološke stolice, koriste se najmodernije tehnologije te najkvalitetniji materijali iz područja estetske i implantološke stomatologije i protetike. U našoj novoj ordinaciji možete popraviti zub, napraviti most ili protezu, ugraditi implantat, izvaditi zub te poslikati zube.

Doktorica Vas poziva da posjetite novootvorenu ordinaciju i ako želite možete se upisati kao novi pacijent. U planu je uskoro i sklapanje ugovora s zdravstvenim osiguranjem (HZZO).

Zatražite upis

Izjave zadovoljnih pacijenata

Davor Pavuna

I meni je dr. Dvojković potpuno bezbolno usadio implantat, sada se bolje osjećam i spontanije medijski djelujem. WebFacebook

Davor Pavuna
Reći da se veselim svakom odlasku zubaru bila bi laž ali dr. Dvojkoviću uvijek idem sa povjerenjem.
Saša Šekoranja
Stomatolog hzzo ugovor

UPIS NOVIH PACIJENATA PREKO HZZO UGOVORA

Dentalni centar Dvojković od 2012. godine ima potpisan ugovor sa Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje, a trenutno upisujemo nove pacijente preko HZZO ugovora.

Zatražite upis preko HZZO ugovora

Obratite nam se sa povjerenjem

Ispunite online obrazac i dogovorite termin za konzultacije ili pregled. Kontaktirat ćemo Vas najkasnije idući radni dan i ponuditi prvi slobodni termin koji Vam najviše odgovara.


npr. RTG / ortopan

Uvjeti korištenja