Estetska stomatologija

Estetska stomatologija za lijep osmijeh koji pridonosi boljem raspoloženju i utječe na samopouzdanje.

Kontaktirajte nas
Prekrasan osmijeh

Prekrasan osmijeh

Dentalni centar Dvojković pomoći će Vam vratiti bjelinu vašeg osmijeha, a uz prekrasan osmijeh ostavit ćete bolji dojam na druge.

Estetska stomatologija za savršen osmijeh

Kompozitni ispuni odnosno “bijele plombe“ koje svojom odličnom estetikom nadomještavaju destruirane dijelove zuba i u potpunosti se stapaju sa Vašim zubom.

Keramičke ljuskice vraćaju zubima njihovu prirodu ljepotu, čuvaju ih od trošenja i promjena boje i garancija su lijepom osmijehu. Keramičke ljuskice su vrlo tanke ljuskice koje se cementiraju na prednju plohu zuba kako bi se poboljšala estetika zuba.

Pijete li puno kave, čaja, pušite ili ste skloni kromatogenim bakterijama (boje zube u zeleno-sivkastu boju, ali sprječavaju nastanak karijesa) možemo vam pomoći. Osim ultrazvučnog čitača zubnog kamenca radimo i pjeskarenje zubi.

Kako bi upotpunili svoj osmijeh i pridodali mu poseban ton stavljamo nakit na zub. To je bezbolni postupak. Cirkon se lijepi na zub bez brušenja, ne oštećujući time caklinu. Postoji u raznim bojama i može se staviti na krunicu ili prirodni zub.

Estetska stomatologija

Vratit ćemo Vam prekrasan osmijeh. Uz naprednu dijagnostiku nudimo sveobuhvatne usluge iz svih područja stomatologije. Uz vrhunsku stomatološku opremu, sve se usluge pružamo u udobnom okruženju.

Rezervirajte termin

Odgovori na učestalo postavljana pitanja

Trajnost ljuskica je oko 5-10 godina. Ljuskica zbog svoje tanke građe nije otporna na lom kao krunica te je zbog toga preporučljivo pripaziti kod odgrizanja tvrđe hrane.

Nepravilni zubi

Starenje zuba – starenjem zubi se prirodno troše i mijenjaju boju, na njima se pojavljuju pukotine i diskoloracije.

Razmak između zubi – to je najčešće prirodna pojava koja se javlja između zubi, naročito srednjih sjekutića i predstavlja estetski nedostatak.

Diskolorirani zubi – četo su rezultat konzumacije čaja, kave, korištenja duhanskih proizvoda.

Pjeskarenje zuba je postupak čišćenja zubnih naslaga natrijevim bikarbonatom. Uspješno se otklanjaju sve pigmentacije sa zubi uzrokovane konzumiranjem obojenih napitaka ili uslijed nekih navika (pušenje).
Pjeskarenje nije štetno za zube. Prilikom tretmana može doći do crvenila i malih iritacija.
Imate pitanja?

Izjave zadovoljnih pacijenata

Davor Pavuna

I meni je dr. Dvojković potpuno bezbolno usadio implantat, sada se bolje osjećam i spontanije medijski djelujem. WebFacebook

Davor Pavuna
Reći da se veselim svakom odlasku zubaru bila bi laž ali dr. Dvojkoviću uvijek idem sa povjerenjem.
Saša Šekoranja
Stomatolog hzzo ugovor

UPIS NOVIH PACIJENATA PREKO HZZO UGOVORA

Dentalni centar Dvojković od 2012. godine ima potpisan ugovor sa Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje, a trenutno upisujemo nove pacijente preko HZZO ugovora.

Zatražite upis preko HZZO ugovora

Obratite nam se sa povjerenjem

Ispunite online obrazac i dogovorite termin za konzultacije ili pregled. Kontaktirat ćemo Vas najkasnije idući radni dan i ponuditi prvi slobodni termin koji Vam najviše odgovara.


npr. RTG / ortopan

Uvjeti korištenja