CAD/CAM tehnologija

Brza i precizna izrada ljuskica, krunica, mostova, Inlay.

Kontaktirajte nas
CAD/CAM tehnologija

CAD/CAM tehnologija

Prednost od CAD/CAM tehnologije je što Vam je za novi zub dovoljan samo jedan posjet stomatologu.

CAD/CAM tehnologija

Zaslon kompjutera prikazuje 3-D sliku zuba i omogućuje stomatologu precizno dizajniranje krunice potezima miša. Nakon toga slijedi mehanička proizvodnja “glodanje” u posebnoj komori koja obrađuje blokove estetskog porculanskog materijala i pretvara ih u vjerne replike zadanog crteža/dizajna.

  • nije potrebno uzimati otisak zubi
  • nema potrebe za izradom privremenih zuba
  • potreban je samo jedan posjet stomatologu
Rezervirajte termin

Odgovori na učestalo postavljana pitanja

CAD/CAM je skraćenica za engleske pojmove computer aided design / computer aided manufacturing (kompjuterski potpomognuti dizajn / kompjuterski potpomognuta izrada). Temelji se na računalnim 3D programima. Zahvaljujući CAD/CAM tehnologiji protetske radove izrađujemo u cirkonu i najnovijim keramičkim materijalima sa vrlo velikom preciznošću koja omogućuje savršeno nasijedanje rada.

CAD/CAM sustavi sastoje se od skenera koji, na temelju otiska uzetog u ustima, skenira granicu preparacije zuba izrazitom preciznošću. Informacije se šalju u uređaj, koji iz bloka odabranog materijala (titan, cirkonij, zlato) izrađuje jezgru nadomjestka, na koju se u daljnjem postupku nanosi keramika.
Ova tehnologija koristi se pri izradi inlay, krunica, mostova i ljuskica.
Imate pitanja?

Izjave zadovoljnih pacijenata

Davor Pavuna

I meni je dr. Dvojković potpuno bezbolno usadio implantat, sada se bolje osjećam i spontanije medijski djelujem. WebFacebook

Davor Pavuna
Reći da se veselim svakom odlasku zubaru bila bi laž ali dr. Dvojkoviću uvijek idem sa povjerenjem.
Saša Šekoranja
Stomatolog hzzo ugovor

UPIS NOVIH PACIJENATA PREKO HZZO UGOVORA

Dentalni centar Dvojković od 2012. godine ima potpisan ugovor sa Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje, a trenutno upisujemo nove pacijente preko HZZO ugovora.

Zatražite upis preko HZZO ugovora

Obratite nam se sa povjerenjem

Ispunite online obrazac i dogovorite termin za konzultacije ili pregled. Kontaktirat ćemo Vas najkasnije idući radni dan i ponuditi prvi slobodni termin koji Vam najviše odgovara.


npr. RTG / ortopan

Uvjeti korištenja